Akciók

Hírek, újdonságok

Egészségpénztári számlakiállítás

Dr. Sandil Anita
gasztroenterológia magánrendelésén
is lehetőség nyílt egészségpénztári számla kiállítására, illetve bankkártyás fizetésre

» bővebben

Új Cone Beam CT és panoráma / kefalometrikus röntgenberendezés

» bővebben
megosztás »

Fogászat


Klinikánk 2018. április 21-én szombaton zárva tart.

 A Ligeti Klinika fogászata teljes körű ellátást nyújt. Minden korosztályra, minden feladatra igyekeztünk felkészülni. Mivel egy fogorvos nem érthet egyformán mindenhez még a fogászaton belül sem, több fogorvos dolgozik együtt, team munkában. Ennek előnye, hogy egy-egy terület specialistái, egységes kezelési terv alapján, egymással folyamatosan konzultálva végzik a kezeléseket, hogy Ön a legjobbat kapja. Így Önnek nem kell utazgatnia, fogszabályozó orvost vagy szájsebészt keresnie, CT-t, panoráma röntgenfelvételt készíttetnie, itt mindent megtalál. Ön természetesen választhat fogorvost , de bármelyik orvosunkhoz kerül is, mindig ott az egész csapat a háttérben, és természetesen a garanciát is a Klinika vállalja.

Klinikánkon a legmodernebb gépekkel, műszerekkel, és a legjobb anyagokkal dolgozunk.
Mindez hosszú évek tapasztalatával, a fogorvosok együttműködésével és a legmesszebbmenő precizitással párosulva adja az alapot a legmagasabb minőségi és esztétikai igényt is kielégítő fogászati ellátásra.

A fentiekből következik, hogy a fogászati kezelések időigényesek, de valljuk, hogy a jó munkához idő kell. Percek alatt nem lehet egy fogat betömni. Hosszú távon azonban a minőség kifizetődik, nemcsak anyagi szempontból, de a fogászati székben eltöltött időt számítva is.
 

... tovább a szolgáltatásainkhoz

 

Kérjen időpontot online, vagy hívjon az alábbi telefonszámon!

+36 23 376 173

 

 

Utolsó frissítés: 2018.01.25.