Akciók

Hírek, újdonságok

Egészségpénztári számlakiállítás

Dr. Sandil Anita
gasztroenterológia magánrendelésén
is lehetőség nyílt egészségpénztári számla kiállítására, illetve bankkártyás fizetésre

» bővebben

Új Cone Beam CT és panoráma / kefalometrikus röntgenberendezés

» bővebben

Terápiák

VEGYE IGÉNYBE ÚJ SZOLGÁLTATÁSAINKAT
A GYORSABB, BIZTONSÁGOSABB GYÓGYULÁSÉRT

SOFTLASER TERÁPIA
 

  • Elősegíti a mélyebb szöveti regenerálódást.
  • Gyorsítja a hámosodást.
  • Felére csökkenti a gyógyulási időt.
     
  • Alkalmazható gyulladások kezelésére:
    Aphta, herpesz, nyálkahártya fekély, stomatitis.
  • Szájsebészeti beavatkozások után:
    Gyorsabb gyógyulás, ezáltal kevesebb fájdalom.
     

MÁGNESTERÁPIA
 

  • Javítja a mikrokeringést.
  • Növeli a sejtek regenerálódó képességét.
  • Fokozza a test immunreakciójának aktívitását.
     

ÓZONKEZELÉS
 

  • Alkalmazásával megelőzhető a sebek felülfertőződése.
  • Teljesen fájdalommentes.
  • Eredményesen alkalmazható gyökérkezelések, fogínysorvadások esetén is.

 

» bővebben
Az orvos válaszol
megosztás »

Kérdése, problémája van?
Szakorvosaink válaszolnak!

nevét bizalmasan kezeljük
email címét bizalmasan kezeljük
(*) kötelező megadni

Kérdések, válaszok

Leesett brekett Ligeti Klinika | 2017.10.16.
Jó Napot Kívánok Doktor úr!
7 napja tették fel az állandó fogszabályzómat. Aznap este már elengedte a felső fogsoromon a szemfogamon lévő brekett a fogamat. Felhívtam az orvosom azt mondta nem gond... Ma viszont a másik oldalon is elengedte a szemfogam ami igencsak beljebb áll,mint a többi és aggaszt,hogy esetleg többet árt így a készülék,mint használ. 38 nap múlva kell visszamennem az az első időpont. Okozhat ez a 2 lejött brekett bármilyen szembetűnő elváltozást vagy akadályt jelent a kezelésben?

Szandi




Kedves Szandi!

A fent leírtak alapján azt javasoljuk, hogy mindenféleképpen a kezelőorvosával konzultáljon a továbbiakról. Így konkrét választ kaphat arra, hogy a leesett brekettek mennyiben befolyásolják a fogszabályozás hatékonyságát, és ha szükséges, akkor azok visszaragasztására egy korábbi időpontot is tudna kezelőorvosával egyeztetni.

Üdvözlettel,
Ligeti Klinika
Gyomorfájdalom Ligeti Klinika | 2017.10.03.

Gyomorfájdalom Ligeti Klinika | 2017.10.02.
Tisztelt Doktor Úr/Nő! 176/66, 47 éves nő vagyok, 1 éve, hogy gyomortáji panaszokkal küzdök, gyomorszájnál erős nyomó fájdalom, puffadás, telítettségérzés, erős hányinger (hányás nélkül). Minden hajnalban gyomorfájdalomra ébredek, amit korgó-morgó erős bélmozgás kísér. Étvágyam van, a fájdalom nem fokozódik evés után sem, sőt, étkezés után mintha jobb lenne kicsit. Hasmenésem nincs, inkább a székrekedés jellemző. Tavaly szeptemberben volt gyomor-és vastagbél-tükrözésem, minden negatív lett (lisztérzékenység, helicobakt. negatív). Szövettan: enyhe, chronicus, reactiv gastritis és chronicus colitis min.focalis aktivitással, gyógyszert kaptam (Dicetel, Normix). Panaszaim enyhültek, majd nyárra teljesen megszűntek. Most jelentkeztek ismét. Ön szerint mi lehet a bajom? Várom szíves válaszát, tanácsát, előre is köszönöm!

Gyori




Kedves "Gyori"!
A panaszok hátterében nagy valószínűleg reflux betegség áll fenn. A reflux betegségnek nem minden esetben vannak endoszkóppal látható gyomor, ill. nyelőcső eltérései. A tünetek szezonálisak is lehetnek, hiszen tavasszal és ősszel felerősödnek. A vastagbélben lévő szövettani elváltozást, ilyen formában nem tudom pontosan értékelni, mivel nem tudom az előzményt és a vizsgálati leírást.
Üdvözlettel,
Dr. Sandil Anita
Peroxidos fogfehérítés Ligeti Klinika | 2017.09.26.
Tisztelt Klinika!

Fogfehérítést szeretnék, nem peroxid mentest. Amennyiben van Önöknél ilyen kezelésre lehetőség, kérem írják meg mennyibe kerül és szeretnék időpontot kérni.

Segítségüket előre is nagyon szépen köszönöm!

Üdvözlettel,
Kovács Réka




Kedves Réka!

Jelenleg a Klinikánkon használt fogfehérítő egy amerikai rendszer. Ez karbamid-peroxidot tartalmaz. Hatékonyan fehérít és nem károsítja a fogfelszínt.
Időpontfoglalás és további információ végett várjuk jelentkezését telefonon - 06 23 376 173 - vagy pedig személyesen a recepción.

Üdvözlettel,
Ligeti Klinika
Gyomorfájdalom Gyori | 2017.09.21.
Tisztelt Doktor Úr/Nő! 176/66, 47 éves nő vagyok, 1 éve, hogy gyomortáji panaszokkal küzdök, gyomorszájnál erős nyomó fájdalom, puffadás, telítettségérzés, erős hányiger (hányás nélkül). Minden hajnalban gyomorfájdalomra ébredek, amit korgó-morgó erős bélmozgás kísér. Étvágyam van, a fájdalom nem fokozódik evés után sem, sőt, étkezés után mintha jobb lenne kicsit. Hasmenésem nincs, inkább a székrekedés jellemző. Tavaly szeptemberben volt gyomor-és vastagbél-tükrözésem, minden negatív lett (lisztérzékenység, helicobakt. negatív). Szövettan: enyhe, chronicus, reactiv gastritis és chronicus colitis min.focalis aktivitással, gyógyszert kaptam (Dicetel, Normix). Panaszaim enyhültek, majd nyárra teljesen megszűntek. Most jelentkeztek ismét. Ön szerint mi lehet a bajom? Várom szíves válaszát, tanácsát, előre is köszönöm!
Köszönet! Zsófia | 2017.09.21.
Tisztelt Ligeti Klinika!
Kedves Dr. Incze Péter!

Szeretném megköszönni a segítséget amit Önöktől kaptam. Állkapocs és izületi problémával fordultam a klinikához. Már régóta küzdöttem a fájdalommal, nyitási nehézségekkel. Dr. Incze Péterhez kerültem aki ezen problémákkal foglalkozik.Sok segítséget kaptam Tőle.Tanácsokat, izomlazító gyakorlatok bemutatását és gyakorlását, és nem utolsó sorban egy éjszakai sínt, melynek hatására megszűntek a panaszaim és nyugodtan, kipihenten,fájdalom mentesen ébredek minden reggel.

Köszönöm még egyszer a sok odafigyelést,kedvességet.
Ajánlom mindenkinek hasonló panaszok esetén is a Ligeti Klinika Szakorvosait.

Üdvözlettel:
Stok Zsófia


bölcsességfog kivétele Ligeti Klinika | 2017.08.31.
Tisztelt Cím!
Aziránt érdeklődnénk, hogy 22 éves lányomnak a bölcsességfogát valószínűleg el kell távolítani. Gyermek korában egyszer volt epilepszia szerű rosszulléte, amelyet kinőtt, de egy éve ha nagy fájdalom éri hasonló elájulása van, nem mindig. A fentiek miatt gondolkodunk altatásos módszerben? Kérdeznénk, hogy lehet-e a beavatkozást így csinálni, illetve ha igen az milyen árban van.

Tamás




Tisztelt Tamás!

Klinikánkon éber-szedálásra van lehetőség, de ilyen előzmények után ezt az eljárást nem ajánljuk. Kezelőorvosának írásos véleményével lehet megpróbálni a Szájsebészeti Klinikán a kezelésre időpontot kérni. (Területileg is oda tartozik Érd)

Tisztelettel,
Dr. Tóth Szilvia
Rezekció Ligeti Klinika | 2017.08.31.
Tisztelt Doktor Úr / Doktor Nő!

Gyökércsúcs rezekcióval kapcsoltban lenne egy kérdésem Önökhöz.

Néhány hónapja a lenti négy első fogamnál gyulladásos foltot mutatott a röntgenfelvétel. Nem voltak tünetei, egyáltalán nem éreztem semmit, véletlenül vették észre. Márciusban gyökérkezelték, majd rezekciós műtétet végeztek rajtuk. Az egyik gyökérnél egy pici fog darab volt a gyulladásos részbe,amit kiszedtek. Azóta eltelt 5 hónap. Fájdalmat nem érzek, kívülről szépen begyógyult, viszont ha megnyomom, vagy mozgatom az állam kicsit érzékeny és húzódik. Készítettem röntgen felvételt, de a műtét helye még nem túl szép. Vérvizsgálat nem mutat gyulladást a szervezetben. A kérdésem az lenne, hogy mennyi idő a gyógyulási idő rezekció után? illetve hogy van-e valami ami segít felgyorsítani a csontosodást? 5 hónap után még nem kellene látszódjon a gyógyulás, csontozódás?

Válaszukat előre is köszönöm!

Natalia




Kedves Natalia!

Általában a csontos gyógyulást már 6 hónap elteltével látni lehet, persze egyéni eltérések lehetnek. CT vizsgálattal lehet pontosítani 3 dimenzióban a gyulladás mértékét. Lézer, mágnes terápia és egyéb étrendkiegészítők segítenek a gyógyulásban, ha ott nincs semmi olyan baktérium ami fenntartja a gyulladást.

Remélem kielégítő volt a válasz.

Tisztelettel,
Dr. Tóth Szilva
letört fog gyulladás Ligeti Klinika | 2017.08.01.
Tisztelt Dr. Úr/Nő!
Azzal a kérdéssel fordulok önhöz, hogy régóta fennálló szemgyulladást ami a kezelésekre nem reagál, illetve csalánkiütéseket okozhatja e letört fog?

Válaszát köszönöm!
Gergő




Kedves Gergő!

Az Ön által említett tüneteket okozhatja olyan letört vagy elhalt fog, amely gócnak tekinthető. Ahhoz, hogy ezt pontosan meg tudjuk állapítani, személyes konzultáció és röntgenfelvétel szükséges.

Üdvözlettel,
Dr. Incze Péter
Szájsebészet Ligeti Klinika | 2017.06.08.
Kedves Doktornő!

A bal felső hatos fogamat(26-os) nem olyan régen gyökérkezelték, és a meziális gyökér utolsó 3/4-ben álút képződött. Szűk és görbe volt a gyökércsatorna. Átirányítottak a szájsebészetre, ahol azt mondta a doktornő most nem szívesen bolygatná meg azt a területet,mert nálam mélyebben van az arcüreg és nem szeretné ha arcüreg gyulladást kapnék. Egy hónap múlva kell mennem kontrollra ha akkor minden rendben lesz ősszel elvégezné a műtétet. A fogam nem fáj,enyhe feszegetést érzek olykor harapás alkalmával,ami kissé zavaró és kellemetlen. A kérdésem az lenne,hogy ha érintődhet az arcüreg érdemes-e bevállalni a műtétet vagy a fogeltávolítás biztonságosabb megoldás lenne? Nagyon rizikós-e a felső hatos fog rezekciója? Ha mélyen van az arcüreg attól lehet-e sikeres a műtét? Sok rosszat hallottam és már elbizonytalanodtam. Válaszát nagyon szépen köszönöm!

Lina



Kedves Lina!

Így általánosságban nehéz bármit is mondani – egy beavatkozásnak, ha minimálisan is, de mindig van rizikója. A lehetőségeket legoptimálisabban a Doktornő fogja felmérni és ez alapján dönt majd a fog sorsáról. Aggályait, elképzeléseit őszintén beszélje át vele, így biztosan a legjobb döntés fog születni.
Mindenesetre a le nem tömött gyökércsatorna nem jó prognózisú, még akkor sem, ha tünetmentes.
Üdvözlettel,

Dr. Tóth Szilvia
Köszönet MÁRIa | 2017.05.10.
Kedves KLINIKAI dolgozók!
Szeretnék köszönetemet írásban is kifejezeni OLÁR ZSUZSA dentálhigiénikus felé, a lelkiismeretes, precíz munkájáért.Nem véletlenül választom mindig Őt.
Ebből a tapasztalatból kiindulva, tiszta szívvel ajánlom a LIGET KLINIKA összes szolgáltatásást ismeretségi körömben is.
Üdvözlettel:PREPUK MÁRIA
96 találat (1/10 oldal)