Akciók

Hírek, újdonságok

Egészségpénztári számlakiállítás

Dr. Sandil Anita
gasztroenterológia magánrendelésén
is lehetőség nyílt egészségpénztári számla kiállítására, illetve bankkártyás fizetésre

» bővebben

Új Cone Beam CT és panoráma / kefalometrikus röntgenberendezés

» bővebben
Az orvos válaszol
megosztás »

Kérdése, problémája van?
Szakorvosaink válaszolnak!

nevét bizalmasan kezeljük
email címét bizalmasan kezeljük
(*) kötelező megadni

Kérdések, válaszok

Alpha Bio implantátum Ligeti Klinika | 2018.04.12.
Tisztelt Klinika!

Szeretném megkérdezni, hogy a fent említett implantátumhoz készítenek-e önök csavarozható szögtört cirkon fejet?

Vivi


Kedves Vivi!

Garanciális és technikai okokból, csak az árlistánkban található implantátumokra vállaljuk a felépítmény elkészítését.

Üdvözlettel,
Ligeti Klinika
Részlet fizetés Ligeti Klinika | 2018.04.12.
Kedves Klinika!

Érdeklődni szeretnék van e Önöknél lehetőség a részlet fizetésre rögzített fogszabályzó esetén.

Köszönöm
„Érdeklődő”Kedves „Érdeklődő”

Részletfizetési lehetőség nincs, de a fogszabályozáson belüli kezelések (lenyomat, felhelyezés, aktiválások, levétel) díját nem egyszerre, hanem külön-külön, alkalmanként kell kiegyenlíteni.

Üdvözlettel,
Ligeti Klinika
Manager szűrés Ligeti Klinika | 2018.03.23.
Tisztelt Cím!

Ezúton érdeklődnék van e Önöknél lehetőség Manager szűrésre?

Ha igen, mit tartalmaz a csomag és milyen árban elérhető?

Válaszukat várva köszönettel

T Krisztina
Kedves Krisztina!

Köszönjük érdeklődését, de sajnos ilyenre nálunk nincs lehetőség.

Üdvözlettel,
Ligeti Klinika
Bölcsességfog eltávolítás után Ligeti Klinika | 2018.03.12.
Tisztelt Klinika!

Másfel hónapja szájsebészeten kiműtötték a jobb alsó bölcsességfogamat, amely impactált fog volt. Kettő kérdést szeretnék feltenni. Az utóbbi két hétben vettem észre, hogy apró kis szilánkok távoznak az ínyemből a seb helyén és a seb kicsit zsibbad is. Ez normális? Bal felső 8-as fogamat is ki kellett ugyanígy műteni, de ott ilyen tüneteket nem tapasztaltam.
A jobb alsó 7-esem a műtét után egy hónappal kezdett kopogtatásra és hidegre érzékeny lenni, pedig eddig teljesen panaszmentes volt, nem is szuvas. Összefüggésben állhat a műtéttel?
Köszönöm szépen válaszukat!
Tisztelettel: KittiKedves Kitti!

Bölcsességfogak eltávolításánál más a csonthiány alul és felül. Így más a gyógyulás is. Alsó húzása után nem megszokott, hogy még szilánkok távoznak. Egy kontrollra menjen vissza a szájsebészetre, mert, ha nem tisztul tökéletesen a seb, akkor befolyásolja a csontosodást és az előtte lévő fog állapotát is.

Üdvözlettel,
Dr. Tóth Szilvia
Rossz szájszag Ligeti Klinika | 2017.12.18.
Nagyon szepen kosszonnom a valaszt!
Meg azt szeretnem meg kerdezzni (igazabol en nagyon messze lakom a klinikajuktol,a neten lattam h valaszolnak a kerdezzoknek es erdekelt mert mar nagyon nehezz nekem az elet nem tudok teljess eletet elni,eddigg nagyon zarkozo voltam de most eldontottem h meg szeretnek "gyogyulni" az lenne meg a kerdessem hogy mas fogorvossi rendelobe (kozelebbi) is tudnanak ilyen fajta segitseget nyujtanni nekem?

Lukasz


Kedves Lukasz!

Parodontológiával és a bakteriológiai vizsgálattal természetesen nem csak mi foglalkozunk, de sajnos azt nem tudjuk megmondani, hogy Önhöz közelebb melyik fogorvosi rendelő foglalkozik még ezzel. Segíteni mi csak itt Érden tudunk.
Lelkesedését ne veszítse, mindenképp keressen fel egy fogorvost! Biztosak vagyunk benne, hogy segíteni fog és a problémája megoldódik.

Ligeti Klinika
Rossz szájszag Ligeti Klinika | 2017.12.14.
Mar nagyon regota elek ezzel a "betegseggel"
Es mar nem birom tovabb
Mit tehetnek hogy elmuljon?

Lukasz
Kedves Lukasz!

A rossz leheletet (halitozist) legtöbbször a száj baktériumflórájának megváltozása, káros baktériumok elszaporodása okozza. Ezek diagnosztizálása, elpusztítása az egyik része a kezelésnek. Másrészt fel kell tárni a mögöttes okokat, hogy a kezelés hatékony és tartós legyen. Tapasztalataink alapján a probléma igen jó eséllyel gyógyítható, de egyénre szabott kezelési tervet kell kidolgozni, mely a háttérben meghúzódó fogászati probléma megoldásán túl, gyógyszeres vagy lézeres kezeléseket is tartalmaz. A pontos kezelési tervet (és költségeket) egy panoráma röntgenfelvétel és a száj alapos átvizsgálása után tudjuk kidolgozni. Amennyiben igénybe kívánja venni segítségünket, kérjük egyeztessen időpontot recepciónkkal. Szükséges röntgenfelvételt helyben el tudjuk készíteni.

Üdvözlettel:
Dr. Tóth Szilvia
Altatás Ligeti Klinika | 2017.12.12.
Üdvözlöm! Érdeklődni szeretnék, hogy éberszedálàs van e Önöknél?

"Érdeklődő"Kedves "Érdeklődő"!

Fogászati kezeléseknél jelenleg éberszedálásra nincs lehetőség.
(Gasztroenterológiai szakrendelésünkön végzünk altatásban, illetve bódításban beavatkozásokat.)

Üdvözlettel,
Ligeti Klinikaérdeklődés (zománchiba) Ligeti Klinika | 2017.12.06.
Tisztelt Ligeti Klinika!

Az alábbi kérdéssel fordulnék Önökhöz.
Gyermekem 8 éves, és az elmúlt hetekben azt vettem észre, hogy a maradandó első négy fogán fehér csíkok jelentek meg, főként körbe a szélén. Nagyon megijedtem, mert többen az ismeretségemben azt mondták, hogy valószínűleg a fluorid lemarta a zománcot róla., és el fog porladni a foga.
Megnéztem az interneten egy két bejegyzést (bár ne tettem volna), ami ugyancsak nem nyugtatott meg.
Érdeklődnék, hogy vajon mi lehet az igazi oka, mivel eddig semmilyen probléma nem volt fogászati szempontból, nagyon oda figyeltünk a fogai ápolására.
Feleslegesen nem tenném ki semmilyen fogászati beavatkozásnak, ha az Önök tapasztalata alapján ez esetleg elő szokott fordulni.

Köszönöm előre is válaszukat!

Nikolett
Kedves Nikolett!

Valószínű, hogy nem kell aggódnia, de a fehéres elszíneződésnek több oka is lehet, fluorózis, plakk okozta maródás, szuvasodás, genetikai, esetleg szájlégzés következménye. Ennek pontos megállapításához mindenképpen személyes konzultációra lenne szükség, ahol a kezelési módok is átbeszélhetőek.

A http://www.okofogaszat.hu/fogkremek.html honlapon bővebben tud olvasni a fogkrémek fő összetevőjének, a fluoridnak hatásáról.

Üdvözlettel:
Dr. Tóth Szilvia
Fogcsináltatás! Ligeti Klinika | 2017.11.28.
Tisztelt Doktor úr/nő! Nekem olyan problémám van, hogy a terhesség miatt teljesen elromlottak a fogaim kiestek törött is van közte és csak romlik a helyzet ami persze az én hibám is amit szánok bánok.. Mivel nem érzem így jól magam szeretném megcsináltatni a fogaimat viszont a kérdésem, hogy én Von Willebrand beteg vagyok 8-as faktor hiány! Ez mennyire befolyásolja a megcsináltatását és ahhoz hogy megint szép fogaim legyenek mi lenne ennek a menete? Milyen pótlás lehetséges? Tudni így egy foghúzás is faktorpótlóval lehetséges csak. Nagy rizikó lenne? Előre is köszönöm a választ!
„Anya”
Kedves „Anyuka”!

A pótlások skálája ma már annyira széleskörű, hogy túl hosszadalmas lenne itt felsorolni – ezért személyes konzultációt javasolnék. Ez szintén elengedhetetlen ahhoz, hogy átfogó képet kapjunk az állapotáról. Az első találkozás alkalmával állapotfelmérés történik és készítünk egy röntgenfelvételt is. Ez alapján lehet majd egy kezelési tervet készíteni a továbbiakra vonatkozóan. A véralvadás zavarral küzdők számára is vannak megoldások – ezen lehetőségeket személyesen vitatnánk meg Önnel. Időpont végett keresse fel recepciónkat, akár telefonon (06-23-376-173), akár személyesen. Várjuk jelentkezését.

Tisztelettel,
Ligeti klinika
Altatás Ligeti Klinika | 2017.11.17.
Üdvözlöm! Szeretnèk èrdeklődni, hogy altatásban is vègzik a fogászati kezelèst!
Válaszát előre köszönöm!

AttilaKedves Attila!

Klinikánkon altatásban nem végzünk fogászati beavatkozást, csak éberszedálásban, de jelenleg nincs rá lehetőségünk.
Szíves figyelmébe ajánlanám a budapesti Madenta Fogászati Központot, ahol van mód altatásra valamint bódításra egyaránt.
Tisztelettel,

Ligeti Klinika
106 találat (1/11 oldal)