Akciók

Hírek, újdonságok

Egészségpénztári számlakiállítás

Dr. Sandil Anita
gasztroenterológia magánrendelésén
is lehetőség nyílt egészségpénztári számla kiállítására, illetve bankkártyás fizetésre

» bővebben

Új Cone Beam CT és panoráma / kefalometrikus röntgenberendezés

» bővebben

Terápiák

VEGYE IGÉNYBE ÚJ SZOLGÁLTATÁSAINKAT
A GYORSABB, BIZTONSÁGOSABB GYÓGYULÁSÉRT

SOFTLASER TERÁPIA
 

 • Elősegíti a mélyebb szöveti regenerálódást.
 • Gyorsítja a hámosodást.
 • Felére csökkenti a gyógyulási időt.
   
 • Alkalmazható gyulladások kezelésére:
  Aphta, herpesz, nyálkahártya fekély, stomatitis.
 • Szájsebészeti beavatkozások után:
  Gyorsabb gyógyulás, ezáltal kevesebb fájdalom.
   

MÁGNESTERÁPIA
 

 • Javítja a mikrokeringést.
 • Növeli a sejtek regenerálódó képességét.
 • Fokozza a test immunreakciójának aktívitását.
   

ÓZONKEZELÉS
 

 • Alkalmazásával megelőzhető a sebek felülfertőződése.
 • Teljesen fájdalommentes.
 • Eredményesen alkalmazható gyökérkezelések, fogínysorvadások esetén is.

 

» bővebben
Az orvos válaszol
megosztás »

Kérdése, problémája van?
Szakorvosaink válaszolnak!

nevét bizalmasan kezeljük
email címét bizalmasan kezeljük
(*) kötelező megadni

Kérdések, válaszok

Rossz szájszag Ligeti Klinika | 2017.12.18.
Nagyon szepen kosszonnom a valaszt!
Meg azt szeretnem meg kerdezzni (igazabol en nagyon messze lakom a klinikajuktol,a neten lattam h valaszolnak a kerdezzoknek es erdekelt mert mar nagyon nehezz nekem az elet nem tudok teljess eletet elni,eddigg nagyon zarkozo voltam de most eldontottem h meg szeretnek "gyogyulni" az lenne meg a kerdessem hogy mas fogorvossi rendelobe (kozelebbi) is tudnanak ilyen fajta segitseget nyujtanni nekem?

Lukasz


Kedves Lukasz!

Parodontológiával és a bakteriológiai vizsgálattal természetesen nem csak mi foglalkozunk, de sajnos azt nem tudjuk megmondani, hogy Önhöz közelebb melyik fogorvosi rendelő foglalkozik még ezzel. Segíteni mi csak itt Érden tudunk.
Lelkesedését ne veszítse, mindenképp keressen fel egy fogorvost! Biztosak vagyunk benne, hogy segíteni fog és a problémája megoldódik.

Ligeti Klinika
Rossz szájszag Ligeti Klinika | 2017.12.14.
Mar nagyon regota elek ezzel a "betegseggel"
Es mar nem birom tovabb
Mit tehetnek hogy elmuljon?

Lukasz
Kedves Lukasz!

A rossz leheletet (halitozist) legtöbbször a száj baktériumflórájának megváltozása, káros baktériumok elszaporodása okozza. Ezek diagnosztizálása, elpusztítása az egyik része a kezelésnek. Másrészt fel kell tárni a mögöttes okokat, hogy a kezelés hatékony és tartós legyen. Tapasztalataink alapján a probléma igen jó eséllyel gyógyítható, de egyénre szabott kezelési tervet kell kidolgozni, mely a háttérben meghúzódó fogászati probléma megoldásán túl, gyógyszeres vagy lézeres kezeléseket is tartalmaz. A pontos kezelési tervet (és költségeket) egy panoráma röntgenfelvétel és a száj alapos átvizsgálása után tudjuk kidolgozni. Amennyiben igénybe kívánja venni segítségünket, kérjük egyeztessen időpontot recepciónkkal. Szükséges röntgenfelvételt helyben el tudjuk készíteni.

Üdvözlettel:
Dr. Tóth Szilvia
Altatás Ligeti Klinika | 2017.12.12.
Üdvözlöm! Érdeklődni szeretnék, hogy éberszedálàs van e Önöknél?

"Érdeklődő"Kedves "Érdeklődő"!

Fogászati kezeléseknél jelenleg éberszedálásra nincs lehetőség.
(Gasztroenterológiai szakrendelésünkön végzünk altatásban, illetve bódításban beavatkozásokat.)

Üdvözlettel,
Ligeti Klinikaérdeklődés (zománchiba) Ligeti Klinika | 2017.12.06.
Tisztelt Ligeti Klinika!

Az alábbi kérdéssel fordulnék Önökhöz.
Gyermekem 8 éves, és az elmúlt hetekben azt vettem észre, hogy a maradandó első négy fogán fehér csíkok jelentek meg, főként körbe a szélén. Nagyon megijedtem, mert többen az ismeretségemben azt mondták, hogy valószínűleg a fluorid lemarta a zománcot róla., és el fog porladni a foga.
Megnéztem az interneten egy két bejegyzést (bár ne tettem volna), ami ugyancsak nem nyugtatott meg.
Érdeklődnék, hogy vajon mi lehet az igazi oka, mivel eddig semmilyen probléma nem volt fogászati szempontból, nagyon oda figyeltünk a fogai ápolására.
Feleslegesen nem tenném ki semmilyen fogászati beavatkozásnak, ha az Önök tapasztalata alapján ez esetleg elő szokott fordulni.

Köszönöm előre is válaszukat!

Nikolett
Kedves Nikolett!

Valószínű, hogy nem kell aggódnia, de a fehéres elszíneződésnek több oka is lehet, fluorózis, plakk okozta maródás, szuvasodás, genetikai, esetleg szájlégzés következménye. Ennek pontos megállapításához mindenképpen személyes konzultációra lenne szükség, ahol a kezelési módok is átbeszélhetőek.

A http://www.okofogaszat.hu/fogkremek.html honlapon bővebben tud olvasni a fogkrémek fő összetevőjének, a fluoridnak hatásáról.

Üdvözlettel:
Dr. Tóth Szilvia
Fogcsináltatás! Ligeti Klinika | 2017.11.28.
Tisztelt Doktor úr/nő! Nekem olyan problémám van, hogy a terhesség miatt teljesen elromlottak a fogaim kiestek törött is van közte és csak romlik a helyzet ami persze az én hibám is amit szánok bánok.. Mivel nem érzem így jól magam szeretném megcsináltatni a fogaimat viszont a kérdésem, hogy én Von Willebrand beteg vagyok 8-as faktor hiány! Ez mennyire befolyásolja a megcsináltatását és ahhoz hogy megint szép fogaim legyenek mi lenne ennek a menete? Milyen pótlás lehetséges? Tudni így egy foghúzás is faktorpótlóval lehetséges csak. Nagy rizikó lenne? Előre is köszönöm a választ!
„Anya”
Kedves „Anyuka”!

A pótlások skálája ma már annyira széleskörű, hogy túl hosszadalmas lenne itt felsorolni – ezért személyes konzultációt javasolnék. Ez szintén elengedhetetlen ahhoz, hogy átfogó képet kapjunk az állapotáról. Az első találkozás alkalmával állapotfelmérés történik és készítünk egy röntgenfelvételt is. Ez alapján lehet majd egy kezelési tervet készíteni a továbbiakra vonatkozóan. A véralvadás zavarral küzdők számára is vannak megoldások – ezen lehetőségeket személyesen vitatnánk meg Önnel. Időpont végett keresse fel recepciónkat, akár telefonon (06-23-376-173), akár személyesen. Várjuk jelentkezését.

Tisztelettel,
Ligeti klinika
Altatás Ligeti Klinika | 2017.11.17.
Üdvözlöm! Szeretnèk èrdeklődni, hogy altatásban is vègzik a fogászati kezelèst!
Válaszát előre köszönöm!

AttilaKedves Attila!

Klinikánkon altatásban nem végzünk fogászati beavatkozást, csak éberszedálásban, de jelenleg nincs rá lehetőségünk.
Szíves figyelmébe ajánlanám a budapesti Madenta Fogászati Központot, ahol van mód altatásra valamint bódításra egyaránt.
Tisztelettel,

Ligeti Klinika
Leesett brekett Ligeti Klinika | 2017.10.16.
Jó Napot Kívánok Doktor úr!
7 napja tették fel az állandó fogszabályzómat. Aznap este már elengedte a felső fogsoromon a szemfogamon lévő brekett a fogamat. Felhívtam az orvosom azt mondta nem gond... Ma viszont a másik oldalon is elengedte a szemfogam ami igencsak beljebb áll,mint a többi és aggaszt,hogy esetleg többet árt így a készülék,mint használ. 38 nap múlva kell visszamennem az az első időpont. Okozhat ez a 2 lejött brekett bármilyen szembetűnő elváltozást vagy akadályt jelent a kezelésben?

Szandi
Kedves Szandi!

A fent leírtak alapján azt javasoljuk, hogy mindenféleképpen a kezelőorvosával konzultáljon a továbbiakról. Így konkrét választ kaphat arra, hogy a leesett brekettek mennyiben befolyásolják a fogszabályozás hatékonyságát, és ha szükséges, akkor azok visszaragasztására egy korábbi időpontot is tudna kezelőorvosával egyeztetni.

Üdvözlettel,
Ligeti Klinika
Gyomorfájdalom Ligeti Klinika | 2017.10.03.

Gyomorfájdalom Ligeti Klinika | 2017.10.02.
Tisztelt Doktor Úr/Nő! 176/66, 47 éves nő vagyok, 1 éve, hogy gyomortáji panaszokkal küzdök, gyomorszájnál erős nyomó fájdalom, puffadás, telítettségérzés, erős hányinger (hányás nélkül). Minden hajnalban gyomorfájdalomra ébredek, amit korgó-morgó erős bélmozgás kísér. Étvágyam van, a fájdalom nem fokozódik evés után sem, sőt, étkezés után mintha jobb lenne kicsit. Hasmenésem nincs, inkább a székrekedés jellemző. Tavaly szeptemberben volt gyomor-és vastagbél-tükrözésem, minden negatív lett (lisztérzékenység, helicobakt. negatív). Szövettan: enyhe, chronicus, reactiv gastritis és chronicus colitis min.focalis aktivitással, gyógyszert kaptam (Dicetel, Normix). Panaszaim enyhültek, majd nyárra teljesen megszűntek. Most jelentkeztek ismét. Ön szerint mi lehet a bajom? Várom szíves válaszát, tanácsát, előre is köszönöm!

Gyori
Kedves "Gyori"!
A panaszok hátterében nagy valószínűleg reflux betegség áll fenn. A reflux betegségnek nem minden esetben vannak endoszkóppal látható gyomor, ill. nyelőcső eltérései. A tünetek szezonálisak is lehetnek, hiszen tavasszal és ősszel felerősödnek. A vastagbélben lévő szövettani elváltozást, ilyen formában nem tudom pontosan értékelni, mivel nem tudom az előzményt és a vizsgálati leírást.
Üdvözlettel,
Dr. Sandil Anita
Peroxidos fogfehérítés Ligeti Klinika | 2017.09.26.
Tisztelt Klinika!

Fogfehérítést szeretnék, nem peroxid mentest. Amennyiben van Önöknél ilyen kezelésre lehetőség, kérem írják meg mennyibe kerül és szeretnék időpontot kérni.

Segítségüket előre is nagyon szépen köszönöm!

Üdvözlettel,
Kovács Réka
Kedves Réka!

Jelenleg a Klinikánkon használt fogfehérítő egy amerikai rendszer. Ez karbamid-peroxidot tartalmaz. Hatékonyan fehérít és nem károsítja a fogfelszínt.
Időpontfoglalás és további információ végett várjuk jelentkezését telefonon - 06 23 376 173 - vagy pedig személyesen a recepción.

Üdvözlettel,
Ligeti Klinika
Gyomorfájdalom Gyori | 2017.09.21.
Tisztelt Doktor Úr/Nő! 176/66, 47 éves nő vagyok, 1 éve, hogy gyomortáji panaszokkal küzdök, gyomorszájnál erős nyomó fájdalom, puffadás, telítettségérzés, erős hányiger (hányás nélkül). Minden hajnalban gyomorfájdalomra ébredek, amit korgó-morgó erős bélmozgás kísér. Étvágyam van, a fájdalom nem fokozódik evés után sem, sőt, étkezés után mintha jobb lenne kicsit. Hasmenésem nincs, inkább a székrekedés jellemző. Tavaly szeptemberben volt gyomor-és vastagbél-tükrözésem, minden negatív lett (lisztérzékenység, helicobakt. negatív). Szövettan: enyhe, chronicus, reactiv gastritis és chronicus colitis min.focalis aktivitással, gyógyszert kaptam (Dicetel, Normix). Panaszaim enyhültek, majd nyárra teljesen megszűntek. Most jelentkeztek ismét. Ön szerint mi lehet a bajom? Várom szíves válaszát, tanácsát, előre is köszönöm!
102 találat (1/11 oldal)